0
Domaći fudbal

Preslikan raspored Jelen Superlige za novu sezonu

Objavljeno: 20.06.13 u 15:25

Jelen-Superliga2

Na današnjoj sednici Izvršnog odbora Zajednice fudbalskih klubova Jelen Superlige Srbije usvojeni su izveštaji takmičarskih organa Zajednice za sezonu 2012/2013. U drugom delu sednice izvršen je izbor takmičarskih bojeva za takmičarsku sezonu 2013/2014.

Žreb za raspored utakmica u Superligi Srbije polako postaje farsa pošto je praktično apsolutno dirigovan kako se ne bi dešavalo da Crvena zvezda i Partizan u istom vikendu ne bi bili domaćini. Tako se kao i prošle sezone, ali i nekoliko godina pre toga, došlo dotle da „večiti derbiji“ budu odigrani  u 11. i 26. kolu, sa istim rasporedom domaćinstava – Zvezda će na Marakani ugostiti Partizan u jesenjem delu šampionata, a Partizan Zvezdu u prolećnom.

Kao i prethodnih godina, i ove će Crvena zvezda i Vojvodina igrati na kraju prvog i drugog dela sezone, tačnije Vojvodina će gostovati u Beogradu u poslednjem kolu prolećnog dela, a Zvezda u Novom Sadu na kraju šampionata.

Partizan sezonu otvara pred svojim navijačima u duelu sa Novim Pazarom, dok će Zvezda gostovati Javoru u Ivanjici.

Parovi 1. kola u sezoni 2013/14:
Partizan – Novi Pazar
Javor – Crvena zvezda
Radnički Niš – Radnički 1923
Jagodina – Napredak
Rad – Čukarički
Vojvodina – Donji Srem
OFK Beograd – Hajduk
Sloboda Point – Spartak

Kompletan raspored možete da pronađete na ovom linku.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter