in ,

Partizan dobio „talisman“ za Ligu šampiona

rasovic-palisad-grb

Menadžer za sport hotela „Palisad“ na Zlatiboru, gospodin Ivan Karapetrović, nalazi se neprestano na usluzi ekspediciji Fudbalskog kluba Partizan, koja boravi  u ovom renomiranom hotelu duge tradicije.

Želeći da izrazi gostoprimstvo na poseban, užički način, on je danas u podne uručio specijalni poklon Vuku Rašoviću, treneru crno-belih, kao znak prijateljstva i dobre volje osoblja hotela „Palisad“ i užičkog preduzeća „Putevi“. Radi se o grbu Partizana isklesanom u mermeru, a on je klesan u pogonima „Puteva“ u Rusiji, gde ovo preduzeće godinama ima svoja gradilišta.

„Ovo je jedan mali poklon osoblja hotela „Palisad“ i preduzeća „Putevi“ iz Užica, ali od srca, za našeg starog prijatelja i šefa struke u Partizanu, Vuka Rašovića. Grb je urađen u mermeru, a napravljen je u pogonu „Puteva“ u Rusiji. Sinoć je dopremljen avionom iz Rusije i danas ga odmah uručujemo Vuku. Želimo mu da sa ovim grbom ode pravo u Ligu šampiona, pa i dalje“ – u dahu je izgovorio Ivan karapetrović nakon predaje poklona.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Pantić: Nisu nam dali da osvojimo titulu

Srbin ili Hrvat na klupi Fenera