0
Domaći fudbal

Partizan dobio „talisman“ za Ligu šampiona

Objavljeno: 20.06.13 u 14:57

rasovic-palisad-grb

Menadžer za sport hotela „Palisad“ na Zlatiboru, gospodin Ivan Karapetrović, nalazi se neprestano na usluzi ekspediciji Fudbalskog kluba Partizan, koja boravi  u ovom renomiranom hotelu duge tradicije.

Želeći da izrazi gostoprimstvo na poseban, užički način, on je danas u podne uručio specijalni poklon Vuku Rašoviću, treneru crno-belih, kao znak prijateljstva i dobre volje osoblja hotela „Palisad“ i užičkog preduzeća „Putevi“. Radi se o grbu Partizana isklesanom u mermeru, a on je klesan u pogonima „Puteva“ u Rusiji, gde ovo preduzeće godinama ima svoja gradilišta.

„Ovo je jedan mali poklon osoblja hotela „Palisad“ i preduzeća „Putevi“ iz Užica, ali od srca, za našeg starog prijatelja i šefa struke u Partizanu, Vuka Rašovića. Grb je urađen u mermeru, a napravljen je u pogonu „Puteva“ u Rusiji. Sinoć je dopremljen avionom iz Rusije i danas ga odmah uručujemo Vuku. Želimo mu da sa ovim grbom ode pravo u Ligu šampiona, pa i dalje“ – u dahu je izgovorio Ivan karapetrović nakon predaje poklona.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter