0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Pantić kao Srnići, Mićko ide besplatno

Objavljeno: 20.06.13 u 16:05
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Iako Aleksandar Pantić ima odrešene ruke u pogledu izbora novog kluba Crvena zvezda bi na njemu ipak mogla da zaradi neki novac pošto je prema saznanjima Večernjih novosti na Marakanu stigla ponuda vredna oko 300.000 evra za mladog defanzivca.

Da bi Crvena zvezda bila u mogućnosti da ostvari transfer potrebno je da Pantić najpre povuče tužbu, nešto slično su već uradila braća Srnić, nakon čega bi Groningen uplatio novac koji bi između ostalog bio upotrebljen kako bi se Pantiću, ali i ostalim igračima ispaltila dugovanja.

Za razlikuod Pantića Srđan Mijalović bi bez ikakve novčane nadoknade mogao da napusti Marakanu pošto je turski Kajzeri, na čijoj klupi sedi Robert Prosinečki, voljan da ga vidi u svojim redovima. Interesovanje je postojalo i ranije, ali Crvena zvezda je odbijala ponude turskog kluba, da bi na kraju morala Mijailovića da pusti potpuno besplatno (Mijailović je procenjivan na 1,5 miliona evra).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter