Viktor Jelenic

Poslednjih dana pojavile su se mnoge informacije oko toga ko će ostati, a ko otići iz šampionskog tima Crvene zvezde. Predsednik BVK Crvena zvezda Viktor Jelenić otkrio je za ‘sportal.rs’ neke detalje o eventualnim odlasicima i dolascima u redove šampiona.

Ekipu će i naredne sezone predvoditi kapiten Andrija Prlainović, a sa druge strane otišao je jedan od najboljih centara Evrope Duško Pijetlović. Njegovim stopama bi mogao da krene i Boris Vapenski koji se na društvenoj mreži zahvalio svima na podršci.


“Vapenski ima ugovor, ali ako hoće neka ide slobodno. On kaže da ima neke ponude, a Crvena zvezda neće nikome da pravi problem ukoliko želi da ode”, izjavio je Jelenić.

Crveno-beli pregovaraju sa nekoliko zvučnih imena priznaje predsednik Zvezde, među kojima je i Slobodan Nikić reprezentativac Srbije.

“Pričamo sa Nikićem, Ubovićem i Korolijom. Pregovori su u ttoku, tako da će 99,9 odsto neko od njih doći u klub”, poručuje Jelenić.

Predsednik crveno-belih je rekao da klub ne pregovara sa Milošem Šćepanovićem, dok je sa Aleksandrom Radovićem obavljen jedan razgovor. A što se tiče ostanka Rađena i Šefika, Jelenić je optimista.

“Nikola Rađen ima ugovor sa Zvezdom, a mislim da će i Denis Šefik da ostane. U ponedeljak ćemo znati i definitivno”, zaključio je Jelenić u razgovoru za ‘sportal.rs”.