0
Fudbal

Juve se igra „gluvih telefona“ sa Fiorentinom

Objavljeno: 20.06.13 u 17:11

Stevan-Jovetic

Poruka Fiorentine Juventusu da Stevan Jovetić košta 30 miliona evra i da ne dolazi u obzir bilo kakva razmena igrača kao da ne dopire do ušiju čelnika torinskog kluba pošto su poslali novu ponudu u kojoj ponovo pored novca nude svoje mlade igrače.

Naime, Jventus je poslao novu zvaničnu ponudu za reprezentativca Crne Gore u kojoj pored 20 miliona evra Fiorentini nude Luku Maronea i Manola Gabijadinija, koji prema njihovoj proceni vrede 10 miliona.

Podsećamo da se za Jovetića raspituju i tri engleska premijerligaša – Mančester Siti, Čelsi i Arsenal, ali i da je sam igrač poručio da bi najviše voleo da ostane u Italiji.

Takođe, uprava Juventusa je za subotu zakazala razgovor sa Jovetićevim menadžerom Faljijem Ramadanijem, ali najveći problem u celoj priči je podatak da se u svemu najviše pita Fiorentina sa kojom mladi napadač ima važeći ugovor.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter