0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvanično: Mijailović je slobodan igrač

Objavljeno: 19.06.13 u 22:32
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Kao što je bilo i očekivano igrački fond Crvene zvezde „lakši“ je za četvoricu fudbalera. U danu kada je Rikardo Sa Pintu napustio kormilo crveno – belih slobodni da potraže novu sredinu postali su odlukom Arbitražne komisije FSS Srđan Mijailović, Aleksandar Pantič i braća Dragoljub i Slavoljub Srnić.

„U ovim slučajevima dilema, praktično, nije postojala od samog početka. Sve je bilo na strani igrača i jedino je postojala mogućnost dogovora sa čelnicima kluba kako bi se izbegla očekivana odluka Arbitraže. Teoretski, sve bi još možda i moglo da se reši u narednih dan, dva, dogovorom, ipak očigledno je da kod tih igrača Crvene zvezde ne postoji želja za ostankom na Marakani“ rekao je generalni sekretar Zajednice Superligaša Miodrag Janković za Večernje novosti.

Braća Srnić za sada su u Čukaričkom, Aleksandar Pantić tek treba ta potraži novu sredinu, dok bi Mijailović mogao da završi u Kajzeriju kod Roberta Prosinčekog koji je već u nekoliko navrata hteo da kupi igrača koji je kraj njega stasao. Robi je pretprošle sedmice sa vlasnikom Kajzerija bio u Beogradu ali crveno – beli su tada odbili da spuste obeštećenje od 2 miliona evra za Mijailovića i pregovori su propali. Ako bivši trener Zvezde i dalje želi Mijailovića sada će pak moći da ga dovede besplatno.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter