0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojadinovića iznenadila Sa Pintuova odluka

Objavljeno: 19.06.13 u 19:21
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Odlazak portugalskog stručnjaka izgleda da je iznenadio samo Sportskog direktora Crvene zvezde Zorana stojadinovića. Naime, u izjavi za redstarbelgrade.info Stojadinović je rekao da ga je Sa Pinutova ostavka zatekla kod kuće, te da je za njegovu odluku saznao do potpredsednika Nebojše Čovića.

Stojadinović, međutim razume potez Portugalca i ističe da je ovakvim raspletom događaja Zvezda na gubitku.

„Prvenstveno mislim da je Crvena zvezda izgubila puno i na ljudskom i na sportskom planu, jer je Rikardo neverovatno predan i sposoban trener. Po ceo dan je bio posvećen klubu i za jako kratko vreme je napravio rezultatski uspeh, jer je istopio razliku od 11 bodova i omogućio meč u kojem se direktno odlučivalo o tituli“, izjavio je Stojadinović.

Sportski direktor potvrdio je i da je Sa Pintu otišao zbog nezadovljstva oko dinamike promena u klubu.

„Sa Pintu je razočaran ovim sistemom kakav je sada na snazi u Crvenoj zvezdi, on je o tome govorio u toku prvenstva. Mi smo i tada bili svesni da nemamo kvalitetnu ekipu i on je na to ukazivao i kroz prvenstvo. Pred odlazak na odmor rekao je da želi da se dosta toga promeni i na igračkom i na organizacionom planu. Sve je to uzrokovalo da se odluči da napusti klub“, kazao je Stojadinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter