0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezda bez trenera počinje pripreme: Sa Pintu podneo ostavku!

Objavljeno: 19.06.13 u 11:35
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Portugalac Rikardo Sa Pintu koji je zimus došao na klupu Crvene zvezde podneo je danas ostavku, a kao razlog se navodi nezadovoljstvo stanjem koje je zatekao po povratku iz Portugala.

Sa Pintu je svoju odluku saopštio igračima i čelnicima kluba, nezadovoljan stanjem koje je zatekao u igračkom kadru po povratku iz Portugala.

Prema nekim informacijama Sa Pintu je u ponedeljak uveče želeo da dođe na sednicu Upravnog odbora i sa čelnicima kluba raspravi situaciju, ali ga je u toj nameri sprečio sportski direktor crveno-belih Zoran Stojadinović.

Međutim, pošto je ovo u velikoj meri očekivana odluka Portugalca, koji je već na prozivci igrača izrazio nezadovljstvo učinjenim, izvori bliski klubu iz Ljutice Bogdana govore o tome da su crveno – beli već spremili zamenu za Sa Pintua, a navodno je presudnu ulogu u tome imao Slaviša Kokeza.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter