0
Ostali sportovi

Poraz juniora od Grčke

Objavljeno: 19.06.13 u 20:27

2013_akdeniz_oyunlari

Juniorska vaterpolo reprezentacija Srbije izgubila je danas od selekcije Grčke sa 12:3 (3:1, 1:1, 4:0, 4:1), u prvoj utakmici turnira na Mediteranskim igrama u Mersinu.

Mladi vaterpolisti Srbije pružali su otpor u prve dve četvrtine, ali su u nastavku snaga i iskustvo reprezentacije Grčke došle do izražaja, tako da je meč završen ubedljivom razlikom.

“Nemam zašto da budem nezadovoljan, momci su se borili koliko su mogli. Ovo je mnogo jači tim od nas, znali smo da postoji velika razlika u kvalitetu i to su Grci danas pokazali. Imajući u vidu da igramo protiv mnogo jačih ekipa dao sam im zadatak da igraju slobodno i da pokušaju da se igrom i nadmetanjem odupru objektivno jačim protivnicima. Sigurno je da nećemo igrati tako da idemo na što manju razliku, pokušaćemo da igramo najlepše što u ovom trenutku možemo i da to iskoristimo kao veliko iskustvo“, rekao je po završetku meča trener reprezentacije Srbije Vladimir Vujasinović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter