0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Markecov transfer među najvećim u prelaznom roku

Objavljeno: 18.06.13 u 16:27
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Čuveni italijanski sportski list „Gazeta delo Sport“ napravila je listu 10 najvećih transfera obavljenih u dosadašnjem delu prelaznog roka na kojem je svoje mesto pronašao i Lazar Marković koji je iz Partizana prešao u Benfiku.

Transfer reprezentativca Srbije svrstan je na osmo mesto, a u objašnjenju je pogrešno istaknuto da je Partizan za njega dobio 10 miliona evra (Markoviće je odavno prodat agenciji Pinija Zahlavija). Ističe se da je Marković briljirao na utakmici Lige Evrope protiv Intera i da je vreme da svoj talenat odnosno brzinu i dribling oproba u daleko jačoj ekipi nego što je to srpski šampion.

Naravno na prvom mestu je prelazak Nejmara iz Santosa u Barselonu, sledi transfer Radamela Falkaa iz Atletika u Monako, a na trećem mestu je Mario Gece koji je iz Borusije prešao u Bajern. Na listi se još nalaze Džejms Rodrigez (Porto – Monako), Fernandinjo (Šahtjor – Mančester Siti), Velington Nem (Fluminenze – Šahtjor), Hesus Navas (Sevilja – Mančester Siti), Baptistao (Rajo Valjekano – Atletiko Madrid) i Ljorente (Atletik Bilbao – Juventus).

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter