0
Košarka

Đurđević novi predsednik Skupštine KKCZ

Objavljeno: 18.06.13 u 20:02

Mali Kalemegdan

Košarkaški klub Crvena zvezda dobila je novog predsednika Skupšite. Na drugoj redovnoj sednici koja je održana u prostorijama kluba na Malom Kalemegdanu Živorad Anđelković podneo je ostavku, a za novog predsednika Skupštine KK Crvena zvezda izabran je Branislav Đurđević.

Anđelković je odlučio da se povuče zbog brojnih profesionalnih obaveza i želje da se više posveti porodici. On će ostati član Skupštine KK Crvena zvezda.

Skupština crveno-belih je jednoglasno izabrala Branislava Đurđevića za predsednika Skupštine. On trenutno obavlja funkciju izvršnog direktora kompanije Elektromreže Srbije

„Ukazana mi je izuzetna čast izborom na funkciju predsednika Skupštine KK Crvena zvezda. Poverenje koje sam dobio potrudiću se da opravdam i nadam se da ću svojim radom i znanjem pomoći Crvenoj zvezdi da još više ojača. Uveren sam da ću u klub uneti novu energiju, jer veoma volim Crvenu zvezdu i ta ljubav prema klubu će mi biti osnovna pokretačka snaga u radu“, izjavio je Đurđević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter