0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Čukarički primamljiviji od Zvezde

Objavljeno: 18.06.13 u 11:17
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Jedna od tema na jučerašnjem okupljanju prvotimaca Crvene zvezde bio je i Filip Stojković za koga se u tom trenutku nije znalo da li se vraća na Marakanu ili ostaje u Čukaričkom, međutim mladi defanzivac je u izjavi za Žurnal otklonio svaku dilemu.

„Tačno je da su me zvali da dođem na prozivku, ali sam im rekao da sam ugovorom vezan za Čukarički do zime i da neću da menjam sredinu. Prethodne zime sam dobio papire i slobodu da promenim klub. Rečeno mi je da će me zvati ukoliko igrama to zaslužim. Međutim, sada ja smatram da nema potrebe da bilo šta menjam, prezadovoljan sam u Čukaričkom“ – rekao je Stojković.

Podsećamo da je sportski direktor Crvene zvezde Zoran Stojadinović u ponedeljak izjavio da „ko ne voli Zvezdu i ne bi trebalo da igra u njoj“, aludirajući tu upravo na Stojkovića i braću Srnić koji su umesto povratka na Marakanu odabrali da se zadrže na Banovom brdu i igraju za Čukarički u Superligi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter