0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Bez dogovora nema dovođenja igrača

Objavljeno: 18.06.13 u 10:03
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sportski direktor Crvene Zvezde Zoran Stojadinović rekao je da taj klub neće dovoditi fudbalera oko čijeg dolaska se ne usaglase predsednik Dragan Džajić, sportska komisija i on.

„Postoji jedinstvo u klubu. Napravljena je sportska komisija, a tu smo predsednik i ja, i za svakog igrača se konsultujemo i usaglašavamo stavove. Ako se oko nekoga ne usaglasimo, taj neće biti doveden. Potrebno nam je još pet ili šest igrača“, rekao je Stojadinović novinarima na stadionu Zvezde.

Prvo pojačanje Zvezde za novu sezonu je napadač Đorđe Rakić, koji je doveden bez obeštećenja, a Stojadinović je naveo da će biti dovedeni i fudbaleri koje će klub morati da plati.

„Biće igrača koji će biti skupi, ako hoćemo kvalitetnog igrača moraćemo da ga kupimo. To će biti potrebno na dva ili tri mesta gde su ključni problemi. Tu ne smemo da promašimo, ja sam odgovoran i ako se promaši pokupiću se i otići“, naveo je Stojadinović.

On je rekao da je Zvezda blizu dovođenja još dva igrača, ali nije želeo da otkrije o kome se radi.

„Ćutimo dok ne završimo posao, tek tada ćemo ih predstaviti. Na pravom putu smo da dovedemo dvojicu“, kazao je Stojadinović.

Na prozivci Rikarda Sa Pintua pred novu sezonu pojavili su se i Anid Travančić i Saša Jovanović koji su u Zvezdu došli na probu.

„Jovanović je iz Kolubare, 1994. je godište, i nisam video bržeg igrača, što ne znači da je dobar za Zvezdu. Travančića je doveo predsednik Džajić. Ništa nas ne košta da probamo, a ako se pokaže da su za Zvezdu povešćemo ih na pripreme“, rekao je sportski direktor Zvezde.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter