0
Košarka

Savan propušta EP, Bodiroga čeka lekarske izveštaje

Objavljeno: 17.06.13 u 12:18

kss

Kako će na kraju izgledati sastav košarkaške reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo u Sloveniji još uvek je nepoznanica, a sliku tima u velikoj meri odrediće zdravstveni bilten igrača.

Tako je Duško Savanović već otpisan jer je posle nekoliko lekarskih pregleda definitivni zaključak da mu je neophodno mirovanje.

„Ispostavilo se da je problem sa povredom ozbiljniji, prošao sam pregled četiri doktora i vesti nisu bile dobre. Nije mi bilo lako da progutam taj šok. Moram da mirujem dva meseca, ne smem da mrdam jer su leđa u pitanju“ rekao je Savanović.

Potpredsednik KSS zadužen za muške selekcije Dejan Bodiroga međutim, ne želi da govori o konačnom spisku igrača sve dok lekari reprezentacije ne obave sve neophodne preglede igrača.

„Lekarska komisija treba da vidi kakvo je stanje igrača koji imaju povrede, pa ćemo tek onda imati jasniju sliku i dok se ne utvrdi zdravstveno stanje igrača, ne možemo da pričamo o imenima igrača.“ rekao je Bodiroga.

On takođe nije hteo da potvrdi informaciju da je na širi spisak igrača naknadno pozvan i bek Partizana Dragan Milosavljević.

„Sa takvim informacijama ćemo izaći kada budemo imali kompletnu sliku“ zaključio je potpredsednik KSS.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter