0
Domaći fudbal

Rakić na prvoj prozivci, na probi Jovanović i Travančić

Objavljeno: 17.06.13 u 11:14

CRVENA ZVEZDA-PRIPREME_28

Fudbaleri Crvene zvezde počeli su pripreme za novu sezonu u kojoj će pokušati da prekinu šestogodišnju dominaciju Partizana i plasiraju se u grupnu fazu Lige Evrope.

Teneru Rikardu Sa Pintu javilo se 28 fudbalera, među kojima je i novo pojačanje Đorđe Rakić, kao i Saša Jovanović i Anit Travančić, koji se nalaze na probi.

Na spisku se nalaze: Boban Bajković, Miloš Vesić, Aleksandar Kirovski, Marko Trkulja (golmani), Filip Mladenović, Nenad Milijaš, Ognjen Mudrinski, Luka Milunović, Marko Mirić, Ljuba Nenadić, Nikola Mikić, Petar Đuričković, Đorđe Rakić, Stevan Luković, Luka Jović, Dušan Živković, Miloš Stojanović, Nikola Stojković, Marko Marinković, Nikola Petković, Aleksandar Pantić, Saša Jovanović, Anit Travančić, Stefan Mihajlović, Stefan Čikić, Jovan Krneta, Nikola Karaklajić i Marko Grujić.

Predsednik kluba Dragan Džajić rekao je da će ambije Zvezde u predstojećoj sezoni biti u skadu sa timom koji Sa Pinto bude imao.

– Imali smo kratak sastanak sa igračima, rekao sam im kakva je situacija u klubu. Objasnio sam im realno stanje, saopštio šta se od njih očekuje, ali sam rekao i da će klub učini sve da do kraja decembra ove godine ispuni sve obaveza prema njima. Prelazni rok još nije počeo, traje dugo i videćmo kakva će situacija biti sa eventualnim dolascima i odlascima igrača – rekao je Džajić.

Igrači u ponedeljak nisu trenirali, već su u grupama odlazili na testiranje fizičkih sposobnosti.

Izostali su Milivojević, Mijailović, Vešović, Kasalica, Savićević i Ožegović zbog obaveza u reprezantacijama Srbije, odnosne Crne Gore.

Oni ce se pridružiti saigračima 22. juna, a dva dana kasnije Zvezda će nastaviti pripreme u Sloveniji.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter