0
Ostali sportovi

Vranješ najavljuje borbu za medalje na EP

Objavljeno: 16.06.13 u 21:28

press_vranjes_velja_mosa

Ljubomir Vranješ nije mogao da poželi bolji debi na klupi reprezentacije Srbije pošto je sa dve pobede kada je za našu selekciju bilo „stani-pani“ obezbedio „orlovima“ plaman na Evropsko prvenstvo u Danskoj.

„Igrači imaju dugu i napornu sezonu iza sebe, ali učinilo smo ono što je bilo potrebno. Prvi smo u grupi i veoma sam zadovoljan“ – rekao je Vranješ posle pobede nad reprezentacijom Bosne i Hercegovine, a njegove reči prenosi agencija Tanjug.

Daleko važniji od ovog trijumfa bio je onaj od pre nekoliko dana kada je Srbija u Astrahanu savladala favorizovanu Rusiju.

„Taj uspeh je od nemerljivog značaja, kako za mlade igrače, tako i za celokupan srpski rukomet. Do EP ima još dosta vremena, nadam se samo da se niko neće povrediti. Imamo kvalitetan tim, momci odlično rade, siguran sam da će tako i da nastave, a u tom slučaju verujem da na predstojećem šampionatu možemo da budemo i među prve tri ekipe“ – poručio je Vranješ.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter