0
Košarka

Ristović o pojačanjima: Budite strpljivi

Objavljeno: 16.06.13 u 12:39

Ristovic

Košarkaški klub Crvena zvezda posle 15 godina pauze obezbedila je učešće u Evroligi naredne sezone. Apetiti rastu, a crveno-beli moraju da naprave ekipu koja će se dostojno suprotsatviti evropskim velikanima.

Kako u medijima tako i među navijačima kruže razne informacije o igračima koji bi mogli da pojačaju crveno-bele. Pojavila su se imena kao što su Vladimir Radmanović, Darko Miličić, Duško Savanović, Stefan Marković, Nikola Dragović, Teriko Vajt, a poslednje u nizu potencijalnih pojačanja bi mogao da bude Jaka Blažič.

„Ni oko Blažića ni oko bilo kog drugog imena koje se provlači kroz medije nemam komentar. Trenutno su nam druge obaveze prioritet. To naravno ne znači da se ne bavimo sastavom ekipe za narednu sezonu. Gledamo tržište, menadžeri nam svakodnevno šalju liste igrača… Ipak, jedino što je, za sada, zvanično jeste da smo produžili ugovor sa Demarkusom Nelsonom“, rekao je u izjavi za „Sportski žurnal“ direktor Crvene zvezde Davor Ristović.

Ristović uverava da će crveno-beli imati respektabilan tim naredne sezone i zamolio medije i navijače da budu strpljivi.

„Radićemo kao i do sada. Kada potpišemo ugovor sa nekim igračem, odmah ćemo to i objaviti. Budite strpljivi“, poručio je Ristović.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter