0
Domaći fudbal

Radonjić prelazi iz Partizana u Zvezdu?

Objavljeno: 16.06.13 u 18:06

nemanja-radonjic-foto-fejsbuk

Na pomolu je novi prelazak fudbalera iz tabora jednog večitog rivala u drugi. U pitanju je jedan od talentovanijih  kadeta iz Partizanove škole Nemanja Radonjić koji se nalazi na meti Crvene zvezde.

Radonjiću ističe stipendijski ugovor, pa bi postao slobodan igrač. Trener crno-belih Vuk Rašović nije poveo ovog momka na pripreme, pa je malo verovatno da će on potpistai novi ugovor sa Partizanom.

Dok je ekipu sa klupe vodio Vladimir Vermezović, mladi fudbaler je bio priključen treninzima prvog tima, ali je kasnije ponovo prekomandovan među svoje vršnjake. Albert Nađ, sportski direktor Partizana, otkrio je da je to urađeno zbog toga što se mladom fudbaleru dešavalo da kasni na treninge.

Nemanja Radonjić je na sebe skrenuo pažnju sjajnim igrama, a i selektor Siniša Mihajlović je nedavno izrazio želju da ga vidi u dresu nacionalne reprezentacije.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter