0
Košarka

Francuskinje deklasirale Srbiju

Objavljeno: 16.06.13 u 22:35

srbija-velikabritanija-ep

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije doživela je pravi debakl na meču 2. kola grupe C Evropskog prvenstva koje se održava u Francuskoj pošto je poražena od domaće selekcije sa čak 76:32 (20:8, 18:7, 17:10, 21:7).

I pre početka ovog meča bilo je jasno da su Francuskinje veliki favorit, ali niko nije mogao ni da pretpostavi da će do nogu potući izabranice Marine Maljković. Koliko su domaće igračice bile nadmoćne govori podatak da naše reprezentativke u tri od četiri četvrtine nisu uspele da postignu dvocifren broj poena.

Gotovo polovinu poena za reprezentaciju Srbije postigla je Ana Dabovi (15), dok su sve ostale imale više nego mizeran učinak. Na drugoj strani dvocifrene su bile Skrela sa 14 i Dumerk i Jakubu sa po 10 poena.

S obzirom da u narednu rundu iz svake grupe idu po tri reprezentacije Srbija i dalje ima šansu da nastavi takmičenje na Evropskom prvenstvu, ali joj je za to neophodna pobeda u duelu sa Letonijom, koji je na programu u ponedeljak od 15 časova.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter