0
Ostali sportovi

Bošković i Nađ najbolji u golf skremblu

Objavljeno: 16.06.13 u 10:57

Golf Skrembl

Uigrani tandem Branimir Bošković – Jožef Nađ ostvario je pobedu u izuzetno neizvesnom takmičenju, trećem po redu „Frikom skremblu“ koji je održan na terenima „Golf kluba Beograd“ na Adi Ciganliji. Ovaj par ostvario je rezultat od 49 neto poena.

Skrembl turnir je takmičenje golf parova, gde se posle svakog izvedenog udarca nastavlja sa boljom lopticom, što daje mogućnost igračima da više rizikuju, a samim tim i da ostvaruju bolje rezultate. Upravo iz tog razloga, za „Frikom skrembl“ je vladalo veliko interesovanje. Ograničeni broj učesnika bio 44 ili 22 para, a priliku da neko kojim slučajem otkaže učešće, čekalo je još bar toliko.

Drugu poziciju zauzeo je perspektivni tandem Sergej Stojiljković – Luka Jovanović koji su takmičenje završili sa 48 poena. Isti broj poena, ali sa većim igračkim hendikepom imali su Miloš Đurković i Dejan Tešić, koji su na kraju bili trećeplasirani.

Pojedinačne nagrade dobili su Korina Kimel i Aleksandar Stojiljković koji su izveli najduže udarce, dok je Dušan Košutić imao udarac iz prve najbliži rupi.

Naredne nedelje igra se najbitnije takmičenje u ovom delu sezone. U ponedeljak i utorak na programu je sedmo juniorsko nacionalno prvenstvo Srbije u golfu, dok će se seniori od četvrtka do nedelje dvanaesti put boriti za titulu najboljeg srpskog golfera.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter