0
Fudbal

Bilja zainteresvan za prelazak u Lacio

Objavljeno: 16.06.13 u 15:06

Lukas Bilja

Anderleht bi uskoro mogao da ostane bez kapitena Lukasa Bilje koji je izjavio da je vrlo zainteresovan za prelazak u neki od najjačih evropskih klubova.

Lacio je pokazao veliko interesovanje i Bilja bi ubrzo mogao da se preseli u prestonicu Italije.

„U januaru sam se dogovorio sa upravom kluba da me pute na leto u neki od najjačih klubova Evrope. Nakon sedam sezona u Belgiji treba mi novi izazov. Znam da postoji interesovanje Lacija i jako sam zainteresovan. Ne bih voleo da propustim takvu priliku“, izjavio je Bilja.

Početkom godine argentinski fudbaler se našao na ivici depresije pošto je želeo da napusti klub. Pozivi Argentine i Lacija dali su mu dodatnu snagu.

„U januaru sam bio blizu depresije i zatvoren u sobi deset dana. Pio sam ne znam ni sam koliko lekova. Anti depresive sam konzumirao, ali sam rekao ženi da to više nikad neću uraditi. Sada kada imam pozive Argentine i Lacija daje mi dodatnu snagu“, zaključio je Bilje.

Lukas Bilja je na 287 utakmica postigao 16 golova za Anderleht.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter