0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojadinović: Dižemo kredit na pet godina

Objavljeno: 15.06.13 u 18:36
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Svima je poznato da je finansijska situacija u Crvenoj zvezdi u najmanju ruku katastrofalna, što je još jednom potvrdio Sportski direktor kluba Zorana Stojadinović.

On je pored potvrde očigledno loše situacije, takođe najvio da će klub podići petogodišnji krediti kako bi bila izmirena sva dugovanja crveno – belih prema igračima, trenerima i klubovima.

„Na današnji dan budžet za prelazni rok iznosi nula. Gori nam pod nogama, jer je već 18. jula prva utakmica kvalifikacija za plasman u Ligu Evrope, tako da nemamo dovoljno vremena. Na poslednjem sastanku Upravnog odbora doneta je odluka da se podigne povoljan kredit na pet godina, kako bi se regulisala sva dugovanja prema igračima, radnoj zajednici, da se sve svede na nulu, a onda će već svima biti lakše dalje da radimo.“ rekao je Stojadinović i potom dodao da će biti potrebno dosta sreće da se prođe prva utakmica kvalifikacija za Ligu Evrope.

„Dakle, imaćemo praktično mesec dana vakuma, gde ćemo ići grlom u jagode, pa šta bude. Tu prvu kvalifikacionu utakmicu moramo da prođemo dalje kako znamo i umemo, a ko god da nam padne biće veliko pitanje da li ćemo u tome i uspeti“ rekao je Sportski direktor crveno – belih za mozzartsport.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter