0
Košarka

Košarkašice Srbije poražene na startu EP

Objavljeno: 15.06.13 u 14:25

Maljkovic

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije poražena je u prvom kolu grupe C Evropskog šampionata od Velike Britanije 76:68, ali je do poslednjeg minuta bilo samo pola koša razlike. Imale su izabranice Marine Maljković dobru priliku da dođu do pobede, vodile su sa 59:52, ali je onda usledio pad u igri kao i tokom prvog poluvremena što su Britanke iskoristile i došle do trijumfa.

Britanija je vodila posle prve četvrtine sa 18:13, ali je naša selekcija na startu drugog perioda uspela da preokrene i povede 23:20, međutim to je bilo sve u prvom poluvremenu. Britanke su opet zaigrale bolje i na pauzu otišle sa 41:38. Mnogo bolja igra Srbije u trećoj deonici i vođstvo, već pomenuto, 59:52 (uz seriju 11:0), ali onda dolazi do novog pada i poraza. Velika Britanija je imala deset skokova više i 13 asistencija više.

Najefikasnije u redovima Srbije bila su Milovanović sa 19 i Ana Dabović sa 17 poena, a sledi meč protiv domaćina Francuske.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter