0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Zvezdi rok do srede

Objavljeno: 14.06.13 u 09:17
FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Arbitražna komisija Fudbalskog saveza Srbije odlučila je da Crvenoj zvezdi da rok do srede kako bi se klub eventualno dogovorio sa Srđanom Mijailovićem, Aleksandrom Pantićem i braćom Srnić.

Ovi igrači su podneli zahtev za raskid ugovora sa crveno – belima i mada je arbitraža utvrdila da oni imaju argumente po kojima mogu da raskinu ugovor utvrđeno je da se dokumentacija o potraživanjima u potpunosti ne slaže

„Utvrđeno je da su zahtevi četvorice fudbalera za raskid ugovora na štetu kluba osnovani, ali je dat rok od tri radna dana da se usaglase finansijski obračuni i visina potraživanja. Postoji neslaganje u navodima fudbalera i Crvene zvezde“ rekao je Branislav Delić, komesar za takmičenje Jelen Super lige.

Rok do srede sa druge strane znači i da Zvezda ima jop vremena da napravi dogovor sa ovim igračima.

„U slučaju da do kompromisa ne dođe, fudbaleri će dobiti raskid ugovora. Zatim bi Crvena zvezda imala pravo na žalbu – naglasio je Miodrag Janković, generalni sekretar Zajednice Superlige

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter