1
Košarka

Zvezda sprema budžet od pet miliona evra

Objavljeno: 14.06.13 u 12:19

covic-radonjic

Mnoga imena poznatih srpski košarkaša bila su povezivana sa Crvenom zvedom čim je klub sa Malog Kalemegdana obezbedio plasman u Evroligu, a da naše prvenstvo nije bilo ni počelo. Na čaršijskom spisku nalazili su se Darko Miličić, Vladimir Radmanović, Duško Savanović, Marko Kešelj, pa čak i Miloš Teodosić.

Nije nemoguće da neko od njih zaista obuče crveno-beli dres s obzirom da će budžet Crvene zvezde prema saznanjima Večernjih novosti za sledeću sezonu iznositi za ovdašnje prilike ogromnih pet miliona evra. Ipak, daleko je realnije da u Zvezdu dođe Stefan Marković ukoliko ne pronađe zajednički jezik sa Valensijom ili Nikola Dragović.

„Moramo da napravimo projekciju budžeta tako da budemo racionalni. Sigurno je da nećemo moći da pariramo mnogim evroligašima. Mislim da smo na dobrom putu da napravimo stabilan evropski klub“ – rekao je između ostalog Nebojša Čović, prvi čovek kluba, u opširnom intervjuu za Novosti.

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter