0
Tenis

Otvorena teniska akademija Tipsarević

Objavljeno: 14.06.13 u 23:22

jankoacademy_s

Teniska akademija „Tipsarević” otvorena je početkom maja u okviru sportsko-rekreativnog centra „11. april” na Novom Beogradu.

U okviru novog kompleksa, nalaze se tri otvorena teniska terena sa svim pratećim sadržajima, kao i kafić „Tipsy Time”. Janko je prve teniske korake napravio upravo na ovom mestu, u okviru kluba „As”, gde je zajedno sa mlađim bratom Veljkom proveo detinjstvo igrajući tenis.

Dnevni program Akademije obuhvata pojedinačni i grupni rad sa takmičarima, tenisko zabavište za mališane i školu tenisa za decu uzrasta sedam i više godina. Popodne, uveče i vikendom, terene mogu da koriste rekreativci, a moguće je i organizovanje individualnih i grupnih časova.

Tacademy

U takmičarskim kategorijama, sa decom mlađeg i starijeg uzrasta od osam do 18 godina, radiće četiri trenera, pod nadzorom direktora i koordinatora programa Akademije, Veljka Tipsarevića, koji je godinama kao trener pratio Janka na ATP turnirima.

„Skoro celo detinjstvo sam proveo na ovim terenima i oni za mene imaju veliku sentimentalnu vrednost. Kao mali sam razmišljao kako bi bilo sjajno da jednog dana imam svoj klub u kojem mogu da treniram koliko želim. Konačno, dvadesetak godina kasnije, ta dečačka želja mi se ostvarila. Nadam se da ćemo kroz takmičarski program koji razvijamo na Akademiji, uspeti da pomognemo mladim teniserima da se tehnički, taktički, fizički i mentalno razviju, da stvorimo vrhunske igrače, možda i neke buduće šampione u obe konkurencije. Biću lično uključen u izradu koncepta programa i metodologije rada sa našim takmičarima, pre svega znanjem, stručnošću i iskustvom”, rekao je Janko Tipsarević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter