0
Fudbal

Mama kaže Siti, tata kaže Real

Objavljeno: 14.06.13 u 11:30

edinson-kavani

Roditelji Edinsona Kavanija su rešili da iskoriste pet minuta slave pa sve češće daju izjave za svetski poznate sportske medije u vezi sa eventualnim transferom njihovog sina.

Tako je u četvrtak majka napadača Napolija izjavila da će njen sin preći u Mančester Siti ili Real Madrid, dok je otac danas rekao da će njegov naslednik gotovo sigurno zaigrati za „kraljevski klub“.

„Moj sin želi da pređe u Real i samo je još potrebno da dva kluba pronađu zajednički jezik. Ima sve potrebne kvalitete da igra u klubu kakav je Real. Već je razgovara sa nama u porodici i rekao nam je da mu je jedina želja da zaigra za madridski klub, ali nije želeo to da iznosi u javnost kako mu u Napoliju ne bi pravili probleme“ – rekao je Kvanijev otac.

Već danima ponavljamo da Napoli neće pristati na ništa manje od propisanog obeštećenja koje iznosi oko 65 miliona evra, a to je potvrdio i Kavanijev otac, rekavši da se nada to neće predstavljati prepreku Realu koji nije nikada kuburio sa novcem za pojačanja.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter