0
Fudbal

Đuričić zadužio Benfikinu desetku

Objavljeno: 14.06.13 u 12:06

djuricic-dres-benfika copy

Iako se to već mesecima unazad znalo Filip Đuričić je tek u četvrtak i zvanično postao novi igrač Benfike pošto je potpisao petogodišnji ugovor priključivši se tako velikoj koloniji srpskih igrača u klubu iz Lisabona. Reprezentativac Srbije je najpre obavio lekarske preglede nakon čega je zvanično je predstavljen kao novi igrač portugalskog kluba.

„Nisam se dvoumio kada sam odlučivao o prelasku u Benfiku. Pet godina u klubu će mi pomoći da napredujem. Sada sam samo koncentrisan na novi klub“, rekao je Đuričić portugalskim medijima, a prenosi agencija Beta.

Mladi srpski internacionalac je dodao da želi da se dokaže u Benfiki.

„Znam mnogo o Benfiki i njenom napadačkom stilu igre, gde igrači koji nose dres sa brojem 10 imaju ključnu ulogu. To su radili Aimar i Rui Košta i zbog toga mi je bilo lako da donesem odluku. Benfika ima veliku istoriju i nadam se da ću dati svoj doprinos“ – zaključio je Đuričić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter