0
Fudbal

Drulović: Imali smo sreće na žrebu

Objavljeno: 14.06.13 u 19:35

ljubinko-drulovic

Selektor omladinske reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović bio je zadovoljan ishodom žreba za Evropsko prvenstvo koje se održava u Litvaniji.

„Moglo bi se da se kaže da smo imali sreće na žrebu, ali to je uvek nezahvalno reći i prognozirati. Mečevi u elitnoj rundi kvalifikacija nas sve upozoravaju… Pogledajte samo činjenicu da je Gruzija stigla na završni turnir, a igrala je kvalifikacije protiv selekcija Engleske, Škotske i Belgije. Sa njima imamo polovičan bilans ovog proleća, pobedu i poraz“, izjavio je Drulović.

Selektor omladinaca je podsetio i na prošlogodišnji susret sa selekcijom Turske upravo u Litvaniji.

„Pobedili smo ih jesenas sa 6:3, upravo na turniru u Litvaniji, ali nisu tada bili u najjačem sastavu. Veoma je važno da na Prvenstvo krenemo u najjačem sastavu“, konstatovao je Drulović.

Evropsko prvenstvo za igrače do 19 godina u Litvaniji počinje 20. jula, a završava se 1. avgusta. Mečevi prve faze biće igrani 20, 23. i 26. jula. U polufinalu 29. jula sasatće se po dve najbolje plasirane selekcije iz grupa, a finale je zakazano za 1. avgust.

U A grupi nadmetaće se selekcije Litvanije, Holandije, Španije i Portugala, dok će u B grupi uz reprezentaciju Srbije prolaz u polufinale potražiti Turska, Gruzija i Francuska.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter