0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Dangubić: Sigurno ostajem u Megi

Objavljeno: 14.06.13 u 18:02
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nemanja Dangubić predvodiće Mega Vizuru i u narednoj sezoni. Kapiten ekipe je potvrdio da će sigurno ostati u tom klubu.

„Sigurno ostajem u Megi. Izborili smo se za ABA ligu, tako da nas čekaju ozbiljne pripreme. Naravno, tu su i pripreme sa reprezentacijom, tako da je preda mnom jedno radno leto“, izjavio je Dangubić za zvanični sajt Mega Vizure.

Dangubić se našao na širem spisku reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo, ocenivši da je to nagrada za ogroman trud tokom cele sezone.

„Kada sam saznao da sam na spisku, nisam mogao da poverujem. Velika čast i obaveza, ali i nagrada za ogroman rad tokom sezone. Preserećan sam što imam priliku da treniram sa takvim igračima, do sada sam ih samo gledao na televiziji, a od sad ću i ja biti deo njih. Jednostavno, ostvario mi se san“, rekao je Dangubić.

Plasmanom u polufinale Agroživ Superlige Srbije Mega Vizura je obezbedila učešće u Jadranskoj ligi naredne sezone, a Dangubić samtra da je najzaslužniji za veliki uspeh trener Dejan Milojević.

„Mislim da je on najviše zaslužan za ovoliki uspeh. Znao je kako da se postavi prema nama, puno razgovora, treninga, bio je pravi vođa. Njegova energija i podrška su neizmerni“, zaključuje Dangubić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter