0
Domaći fudbal

Crno-beli stigli na Zlatibor

Objavljeno: 14.06.13 u 16:45

zlatibor_1_dan_1

Posle dva dana treniranja i testiranja na Zemunelu, fudbaleri i stručni štab Partizana otisnuli se u prepodnevnim satima ka Zlatiboru, gde će boraviti i trenirati do 22. juna. Baza će biti hotel „Palisad“, gde su ih po dolasku sačekali ljubazni domaćini –  direktor hotela Vojislav Janić i menadžer za sportski turizam Karapetrović Ivan. Obojica su crno-beloj ekspediciji poželeli prijatan boravak i rad u njihovim objektima, koji su od ovog trenutka kompletno na raspolaganju fudbalerima i stručnom štabu.

Na prvi deo priprema trener Vuk Rašović je doveo 23 igrača, a to su: Ilić Saša, Ninković Nikola, Šćepović Stefan, Babić Dejan, Kojić Nemanja, Luka Predrag, Stanković Vojislav, Knežević Filip, Ostojić Miloš, Petrović nikola, Živković Živko, Živković Marko, Pantić Danilo, Živković Andrija, Ivković Saša, Petrović Nemanja, Jokić Milan, Lukić Saša, Bogosavac Miroslav, Stevanović Miladin, Pauljević Branko, Marković Saša, Eliomar Silva.

Šef struke Vuk Rašović posle ručka poveo je kompletan stručni štab u obilazak terena za trening i posle „inspekcije“ ocena je – odličan. Dimenzije su po standardima UEFA, a to je na licu mesta svojim „jednotočkašem“ iz Dortmunda, koji meri u milimetar, proverio kondicioni trener Miša Filipović.

Već popodne od 17.00h sledi radni sastanak na kome će igračima biti predočen plan rada u narednim danima i potom od 17.30h sledi prvi trening na terenu, koji je udaljen na oko 10 minuta od hotela. U ovoj prvoj fazi, „glavni“ je kao i uvek Miša Filipović, sa kojim ćemo obaviti razgovor, kako bi nam približio program, plan i svrhu rada u narednim danima.

Od sutra kreće se u ritmu dva treninga dnevno – prvi od 10.00h, drugi od 17.00h. Pronađen je i protivnik za test meč, koji će biti odigran 21. juna, a suparnik će biti pljevaljski Rudar.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter