0
Ostali sportovi

Vranješ: Nadam se pobedi u Čairu

Objavljeno: 13.06.13 u 21:18

rukomet

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Vranješ rekao je danas da je ceo tim pružio dobru igru u pobedi protiv Rusije i istakao da je neophodno još mnogo okupljanja kako bi se on i igrači bolje upoznali.

Srpski rukometaši su pod vođstvom još „svežeg“, pre 20 dana angažovanog selektora, juče u Astrahanu savladali domaćina Rusiju (29:28) i obezbedili učešće na prvenstvu Evrope sledeće godine u Danskoj.

„Promenili smo neke stvari u kontranapadu, iako smo u drugom poluvremenu napravili neke veće tehničke greške, ali smo uspeli da okrenemo sve u svoju korist. Igrali smo 60 minuta, sa Rusijom nije lako, ne znam kada je poslednji put izgubila kod kuće. Veoma sam zadovoljan pobedom i igrom cele reprezentacije“, izjavio je Vranješ na beogradskom aerodromu „Nikola Tesla“, nakon što su reprezentativci doputovali letom iz Moskve.

On je istakao da nacionalni tim ima mlade igrače kojima je neophodno sticanje iskustva. Reprezentaciji Srbije predstoji još utakmica poslednjeg kola sedme grupe kvalifikacija, u nedelju protiv Bosne i Hercegovine u Nišu.

„Treba nam još dosta zajedničkih okupljanja, da ih bolje upoznam i sve će biti mnogo bolje. Bio sam nekoliko puta u Nišu, ali nikada nisam imao publiku na svojoj strani, što će ovaj put samo doprineti boljem rezultatu i dobroj igri reprezentacije. Nadam se da će nam pomoći da pobedimo selekciju BiH“, kazao je Vranješ.

Srbija je prvoplasirana u sedmoj kvalifikacionog grupi sa sedam bodova, a meč poslednjeg kola protiv BiH igra se u Nišu u nedelju od 19 sati.

Kontinentalni šampionat za rukometaše na programu je od 14. do 26. januara 2014. godine.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter