0
Fudbal

Još jedan Đuričić u Portugalu?

Objavljeno: 13.06.13 u 15:53

djuricic-andjelko02

Nakon Filipa Đuričića koji je potpisao za Benfiku, još jedan Đuričić, ovaj put Anđelko, mogao bi da postane član nekog portugalskog kluba.

Sjajni golman, koji je trenutno član Borca iz Čačka, dobrim partijama privukao je pažnje nekolicine klubova iz inostranstva, među kojima su i ekipe sa Iberijskog poluostrva.

32-godišnji golman je već branio u Portugalu, tokom dve sezone za Leiriju, tako da je već upoznat sa zahtevima Primeira lige. U tom periodu, Đuričić je stigao i do nacionalnog tima Srbije, sa kojim je bio učesnik Svetskog Prvenstva u Južnoj Africi 2010. godine.

Ipak, Đuričić se najverovatnije ne bi vraćao u Leiriju, koja je ispala u drugu ligu, jer odatle ne nosi baš najsrećnije iskustvo. Po povratku sa pomenutog Mundijala, Đuričić je izgubio mesto prvog golmana odlukom uprave kluba, da bi se preselio u Al Itihad.

Posle Egipta, Đuričić je igrao u Donjem Sremu, a u januaru je potpisao šestomesečni ugovor sa Borcem, gde je bio jedan od najboljih pojedinaca u prolećnom delu sezone.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter