0
Ostali sportovi

Vranješ: Ovo nije kraj, već početak

Objavljeno: 12.06.13 u 23:30

Ljubomir Vranjes

Selektor rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Vranješ rekao je posle pobede nad Rusijom od 29:28 u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo da je veoma zadovoljan i da ekipa treba da se fokusira na sledeći meč protiv Bosne i Hercegovine.

„Srećan sam zbog pobede, bila je ovo teška i tvrda utakmica, kako smo i pretpostavljali. Znali smo da je Rusija vrhunska ekipa i da će biti teško, ali moji igrači su u prvom poluvremenu sjajno odradili posao. U nastavku je došlo do pada, koji ipak nije doveo u pitanje nas uspeh. Ovo nije kraj, već početak. Sada smo fokusirani na važan meč sa Bosnom i Hercegovinom“, rekao je Vranješ.

Rastko Stojković nije krio svoje zadovoljstvo što je ekipa zabeležila pobedu.

„Moramo da shvatimo utakmicu sa BiH krajnje ozbiljno. Ova reprezentacija može da pruži još mnogo toga. Iako smo iscrpljeni na kraju sezone, poštovanjem taktičkih zadataka od strane selektora uspeli smo da pobedimo i steknemo veliku dozu samopouzdanja za dalje“, zaključio je Stojković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter