0
AdmiralBet ABA Liga

FOTO: STARSPORT

Vojvodina će igrati u ABA ligi

Objavljeno: 12.06.13 u 11:57
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaški klub Vojvodina je na terenu izborio priliku da seldeće godine igra u Jadranskoj ligi, ali se u poslednje vreme pojavila sumnja da će Novosađani moći da plate „specijalnu pozivnicu“ čija cena iznosi 150.000 evra. Ipak, nedomuicu oko toga otklonio je Goran Elezović, sportski direktor kluba.

„Igrama na parketu smo obezbedili plasman u ABA ligu i ne dolazi u pitanje naše učešće na Jadranu. Već smo poslali prijavu za takmičenje, dobili fakturu i rok za plaćanje. Sigurno ćemo svoje obaveze ispuniti, a raznorazne kuolarske priče nas ne interesuju. Časno smo obezbedili sezonu u regionalnom takmičenju i to pravo ćemo i iskoristiti kako pravila i obavezuju. Platićemo sve do poslednjeg centa, ali i zaigrati u oktobru kao punopravni član jadranskog karavana“ – rekao je Elezović za Sport.

Poslednji rok za uplatu je 26. jun, kada će i zvanično biti objavljeno koji će klubovi sledeće sezone igrati u ABA ligi. Za sada se u najvećem problemu nalazi Široki, koji gotovo sigurno neće moći da uplati zadatu sumu pošto je već zatražio popust. Sa druge strane nade kragujevačkog Radničkog da Vojvodina neće moći da ispuni finansijske zahteve sve su manje, nakon navedene Elezovićeve izjave.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter