0
Fudbal

Traktor ore još najmanje godinu dana

Objavljeno: 12.06.13 u 13:24

zaneti-milito-kambijaso
Legendarni kapiten Intera Havijer Zaneti produžio je ugovor sa milanskim klubom na još jednu sezonu što znači da će svoj 40. rođendan proslaviti kao igrač „neroazura“. Ipak, Argentinac će se na teren vratiti tek u oktobru ili novembru u zavisnosti od toga kako bude tekao oporavak od povrede Ahilove tetive.

„Želeo bih najpre da se zahvalim klubu koji je pokazao da ima poverenja u mene. Razgovarali smo o mojoj povredi i doneli smo zajedničku odluku da produžimo saradnju na još jednu godinu. Nadam se da ću moći da se odužim klubu svojim igrama na terenu. Želeo bih i da se zahvalim brojnim navijačima koji su mi slali poruke pune ljubavi u prethodnih nekoliko nedelja. Učiniću sve da se što pre vratim potpuno spreman na teren kako bih pomogao novom treneru i klupskim kolegama“ – rekao je Zaneti koji je priv put zadužio dres Intera davne 1995. godine kada je došao iz matičnog Banfilda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter