0
Domaći fudbal

Rikardinjo: Bog nam je dao dar za fudbal

Objavljeno: 12.06.13 u 12:50

DETALJ UTAKMICE

Fudbaleri Borca nisu uspeli da se vrate u Jelen Superligu u tek završenoj sezoni, ali su napravili jedno od najvećih iznenađenja u Kupu. Čačani su u osmini finala eliminisali Partizan, tokom cele sezone su igrali dobro, a jedan od najboljih igrača bio je Rikardinjo, koji je oduševio ljubitelje fudbala u Srbiji.

Brazilac je istakao da je proveo lepo vreme u Borcu, ali da nije siguran da li će se vratiti u srpski fudbal i naredne sezone.

„Proveo sam lep period u Borcu, ali ostaje žal što nismo uspeli da se vratimo u elitno društvo. Za sada ne znam da li ću se vratiti u Borac ili u Srbiju uopšte. Svom agentu sam prepustio sve što se tiče naredne sezone“ – rekao je Rikardinjo.

24-godišnji Brazilac ističe da bi želeo da igra za najveće evropske klubove i tako krene putem svojih idola i legendi brazilskog fudbala.

„Moji idoli su bili Ronaldo, Ronaldinjo i Aleks. Voleo bih da kao oni igram za najveće klubove u Evropi, kao što su Real, Barselona ili Čelsi. Želim samo da moji roditelji budu ponosni na mene“ – istakao je brazilski fudbaler.

Na pitanje zašto su brazilski fudbaleri jednostavno najbolji, Rikardinjo je jednostavno odgovorio:

„Brazilci su dobri, zato što drže fudbal u nogama, a to je ujedno i dar od Boga. Svi smo im zahvalni zato što rade ono što vole najviše na svetu, a to je da igraju fudbal“.

Pošto je konkurencija za mesto u brazilskoj reprezentaciju velika, Rikardinjo ističe da bi prihvatio da igra za Srbiju ukoliko bi dobio ponudu.

„Voleo bih da igram za Brazil, ali ako mi se ukaže prilika da branim boje Srbije, sigurno bih je prihvatio. San svakog igrača je da igra za nacionalni tim, takav slučaj je i sa mnom“ – naglasio je Rikardinjo.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter