in ,

Od Srbina preko Bosanca do Kataranina

danijel-saric

Nekadašnji golman Crvene zvezde i reprezentativac Jugoslavije Danijel Šarić svojevremeno je birajući između reprezentacija Srbije i Crne Gore i Bosne i Hercegovine odlučio da zaigra za državu u kojoj je rođen (Doboj).

Da Šarić nema nikakav osećaj državne ili nacionalne pripadnosti već da mu je novac prioritet u životu dokazao je najnovijim potezom. Naime, on je prethodne dve godine uporno odbijao pozive selektora Bosne i Hercegovine, a najzad je otkriveno i zbog čega je to radio. Vremešni golman Barselone odlučio je da do kraja karijere brani za reprezentaciju Katara.


Nema sumnje da će bogati Arapi Šarića dobro nagraditi za promenu državljanstva, a njemu preostaje da eventualno razmisli i o promeni vere, možda se i to plaća.

Diskusija

Odgovorite
  1. kada usrani emir kusturica odabere „krivoslavlje“ po vama je to ok?A kad neko drugi nesto uradi sto vama ne godi,odma frka.ccccccccc
    Jadni ste vlasi vlaski

  2. To nije isto, svinjo! Kusturica je porijeklom Pravoslavni Srbin i on se vratio svojim korijenima! A i ti si porijeklom Srbin, pa bi mogao da se vratiš vjeri svog X pretka!

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Vaterpolisti savladali domaćina

Novi format Evrokupa