in ,

Kosovska Mitrovica dočekala šampione Evrope

FOTO: TANJUG
FOTO: TANJUG
FOTO: TANJUG

Igračima i delegaciji vaterpolo kluba Crvena zvezda priređen je večeras svečan doček na centralnom gradskom trgu „Šumadija“ u severnom delu Kosovske Mitrovice, prenosi Tanjug.

Uz bakljadu i povike „Šampioni, šampioni“ vaterpoliste i rukovodstvo Crvene zvezde, koji su doneli pehare osvojene protekle sezone, pozdravili su mnogobrojni navijači i građani Kosovske Mitrovice na gradskom trgu, gde su ih čekali više od sat vremena.

Kapiten crveno-belih Andrija Prlainović zahvalio je na dočeku istakavši da im je veliko zadovoljstvo što su večeras u Kosovskoj Mitrovici, a posebno se zahvalio Delijma, koji su im omogućili da uspeh proslave u ovom gradu.

„Nadam se da smo vas ove sezone našim igrama i nastupima obradovali, ako je tako onda mi je srce puno. Trudićemo se i ubuduće da vas uvek obradujemo,“- rekao je Prlainović.

NAVIJACI DOCEKUJU VATERPOLISTE

Predsednik opštine Kosovska Mitrovica Dragiša Vlašković zahvalio je vaterpoliostima Zvezde, koji su ove godine osvojili Ligu šampiona, zbog dolaska u Mitrovicu izrazivši nadu da će nastaviti sa uspesima i da će ih i dalje proslavljati u ovom gradu.

Igračima i rukovodstvu Crvene zvezde dobrodošlicu su poželeli i predstavnici ostalih opština sa severa Kosova, Sportskog saveza KiM, a ispred Kancelarije za KiM pozdravila ih je Zlata Radovanović.

Vaterpolisti će i sutra boraviti na severu Kosova, a predviđeno je da obiđu manastir Banjska koji se nalazi u opštini Zvečan.

Diskusija

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Učitavanje

0

Poraz Retimna, Duvnjak 12 poena

Galatasaraj propustio prvu meč loptu