0
ATP

Đoković: Svoj najbolji tenis ću igrati na Vimbldonu

Objavljeno: 12.06.13 u 20:21

Novak Djokovic

Najbolji teniser sveta Novak Đoković i dalje se priseća duela sa Rafaelom Nadalom u polufinalu Rolan Garosa. Iako je bio na dobrom putu da zabeleži trijumf protiv Španca Nole je na kraju doživeo poraz.

„Bio je to neverovatan duel, ali i dalje osećam veliko razočaranje. Igrao sam protiv pravog šampiona, koji nije odustajao ni kada je sve delovalo izgubljeno za njega. Pogađao je linije, vraćao brejkove“, priseća se Đoković.

Srpski teniser smatra da taj poraz neće uticati na njegovo samopouzdanje na predstojećem turniru na Vimbldonu, trećem Gren slemu.

„Mislim da mi to neće predstavljati problem u nastavku sezone, jer sam već bio u situacijama da gubim od Nadala. Nisam izgubio ni prvi ni poslednji put. Želeo sam jedini grend slem trofej koji mi nedostaje i razočaran sam. Ali, iskoristiću kratku pauzu da se u potpunosti oporavim i motivišem, kako bih svoj najbolji tenis igrao na Vimbldonu“, konstatovao je Đoković.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter