0
Fudbal

Jermeni ponizili Dance, Ibra čuva Švedsku

Objavljeno: 11.06.13 u 22:14

movsisjan

Danas su odigrana tri meča u okviru kvalifikacija za Mundijal, a najveće iznenađenje priredila je selekcija Jermenije koja je kao gost sa čak 4:0 savladala Dansku! Movsisjan je dao dva gola, a po jedan su postigli Ozbiliz i Mhitrijan. Potpuni raspad u igri Danske, koja će teško do drugog mesta i baraža, jer im četiri kola pre kraja Bugarska beži četiri boda, a Češka koja je treća tri.

Švedska je u okviru grupe C savladala Farska Ostrva sa 2:0, a oba gola dao je Zlatan Ibrahimović. Treba istaći i da je Švedska u 78. minutu ostala sa desetoricom posle isključenja Grankvista, a da je drugi gol dala u 82. minutu sa bele tačke. Šveđani će do kraja kvalifikacija voditi veliku borbu za drugo mesto sa Austrijom i Republikom Irskom, pošto sada svi imaju po 11 bodova, a Nemačka je ubedljivo prva sa 16.

I u grupi I Belorusija i Finska su odigrali 1:1, poveli su Finci preko Pukija, a domaći tim je izjednačio u finišu preko Verkovcova.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter