0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Vujošević: Sada je Zvezda u psihološkoj prednosti

Objavljeno: 10.06.13 u 22:23
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Košarkaši Partizana mt:s propustili su priliku da pred svojim navijačima dođu i do treće pobede u finalnoj seriji Agroživ Superlige i osvoje trofej namenjen šampionu Srbije.

Trener crno-belih Duško Vujošević čestitao je rivalu na pobedi i naglasio da je Zvezda sada u psihološkoj prednosti.

„Pokazali smo izvesni strah od prevelike odgovornosti i želje. Došlo je do inhibicije kako u šutu sa linije slobodnih bacanja, tako u šutu iz igre. Ja sam upozoravao na ovakvu situaciju iz iskustva. Nije prvi put da moja ekipa izgubi utakmicu kada ima šansu za 3-0. Sada je protivnik u velikoj psihološkoj prednosti“, konstatovao je Vujošević.

Dragan Milosavljević priznao je da je ekipa u ovaj meč ušla veoma nervozno, ali da u narednoj utakmici to moraju da isprave.

„To se vidi kroz slobodna bacanja, promašili smo 15 i izgubili mnogo lopti. Sa druge strane Zvezda je ubacila dosta teških šuteva, ali nema vremena za priču, moramo da se podignemo i da spremni dočekamo sledeću utakmicu“, rekao  je Milosavljević.

Četvrti meč finala plej-ofa večitih rivala na programu je u sredu 12. juna, a domaćin je Crvena zvezda.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter