1
Košarka

FOTO: STARSPORT

Radonjić: Sačuvali smo koncentraciju

Objavljeno: 10.06.13 u 22:12
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Nakon pobede nad večitim rivalom u trećoj utakmicic finala plej-ofa i ostanka u trci za titulom, trener Crvene zvezde Telekom Dejan Radonjić naglasio je da je njegova ekipa držala koncentraciju na adekvatnom nivou što joj je na kraju donelo pobedu.

„U momentima kada je bilo najpotrebnije, donosili smo najbolja rešenja na parketu. Sada nam je koncentracija bila na adekvatnom nivou, što nije bio slučaj na prošloj utakmici. Hvala navijačima na podršci“, izjavio je trener crveno-belih.

Radonjić podseća da je Partizan i dalje u prednosti, ali da Zvezda želi preokret.

„Gradili smo igru svih 40 minuta, iako nismo dobro počeli u odbrani. Preuzeli smo kontrolu početkom druge četvrtine, nismo dozvolili Partizanu da se odlepi. Izdržali smo sve zahvaljujući dobroj koncentraciji i slavili smo u završnici. Partizan je i dalje u prednosti, ponovo imaju meč za titulu, a naša želja je da produžimo“, rekao je Radonjić.

Zvezda je brzo ušla u problem sa ličnim greškama zbog čega je Zvezdin strateg morao da iskoristi svih 12 igrača na ovom meču.

„To je i situacija zahtevala zbog problema sa faulovima, Sve i da nisam hteo, morao sam to da učinim. Značajna je bila uloga i Đokića i Skota, ovo je veoma dobar tim“, zaključio je Radonjić.

Četvrti meč finalne serije igra se u sredu 12. juna, a Crvena zvezda Telekom je domaćin u dvorani Pionir.

0
0

1 Komentara

  1. Od srca cestitke crveno-belima na pobedi, mada da budem iskren nisam verovao da mogu da se vrate. Drago mi je da su me demantovali i da cemo jos da uzivamo u ovoj finalnoj seriji bar jos jednu utakmicu ako ne i dve. Atmosfera izvanredna, jedino sudije nisu bile na visini zadatka.

    https://hoopsuniverse.net

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter