0
Košarka

FOTO: STARSPORT

NBA primarni cilj

Objavljeno: 10.06.13 u 15:06
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Uprkos interesovanju Barselone i moskovskog CSKA srpski košarkaški reprezentativac Nemanja Bjelica najradije bi sledeće sezone igrao za Minesotu koja ga je 2010. godine u drugoj rundi drafta izabrala kao 35. pika.

Međutim, pojavili su se izvesni problemi za njegovu eventualnu selidbu „preko bare“. Prvi je činjenica da Bjelica ima važeći ugovor sa Laboral Kućom i da ga se baskijski klub sigurno neće odreći za svega 150.000 dolara, koliko NBA klubovi mogu da prema pravilima lige plate obeštećenje za igrače, pošto je sigurno da bi daleko više zaradio prodajom nekom od evropskih velikana.

Drugi razlog je promena generalnog menadžera u klubu iz Mineapolisa odnosno Dejvid Kan koji je izabrao Nemanju za budućeg igrača Minesote ne obavlja više tu funkciju, a nije poznato šta o srpskom košarkašu misli Flip Sonders koji je postavljen na njegovo mesto.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter