0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Milivojević: Nikada ne bih mogao da tužim Zvezdu

Objavljeno: 10.06.13 u 18:18
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ovo leto u Crvenoj zvezdi moglo bi da bude jedno od najaktivnijih u istoriji. Bar što se odlazaka tiče. Na Marakani su odlučili da su svi igrači u slučaju adekvatnih ponuda slobodni u pronalaženju novog angažmana.

Jedan od najtraženijih je Luka Milivojević, reprezentativac Srbije na kome bi Zvezda mogla dobro da zaradi.

„Za sada su za mene najozbiljnije zainteresovani Bešiktaš, Anderleht i Bordo. Postoji i priča sa klubovima iz Italije. Videćemo šta će se izdešavati“, izjavio je Luka Milivojević, a prenose „Novosti“.

Nekoliko fudbalera Zvezde odlučilo je da tuži klub i zatraži raskid ugovora zbog dugovanja, a mladi vezista ističe da takvo nešto nikada ne bi uradio.

„Ne bih mogao to da uradim Zvezdi. Nikada. Kako da ostavim klub koji volim i za koji navijam bez obeštećenja? Neka Zvezda na meni nešto zaradi, ako ću već ja da budem zadovoljan“, konstatuje Milivojević.

Fudbaler crveno-belih oseća da je rastanak sa voljenim klubom blizu.

„Planirao sam da ostanem duže, bar još godinu-dve i da se oprostim sa titulom. Okolnosti su ipak takve da će do rastanka doći pre nego što smo želeli i očekivali“, zaključio je Milivojević.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter