0
Fudbal

Malbašić bi u Humsku

Objavljeno: 10.06.13 u 12:12

Malbasic

Partizan već uveliko traga za pojačanjima za predstojeću sezonu, ali i igračima koji bi najbolje mogli da zakrpe rupe koje će nastati odlaskom nekih od nosioca igre crno – belih u prethodnim godina. Lazar Marković je već spakovao kofere, a kao njegova moguća zamena pominje se mladi reprezetativac Srbije Filip Malbašić inače igrač Hofenhajma.

Sudeći prema rečima bivšeg igrača Rada želja za uspostavljenjem saradnje je obostrana, pa sada samo ostaje pitanje da li će do ovog transfera doći.

„Postoji obostrana želja između Partizana i mene za saradnjom, ali rano je za tu temu, jer je priča tek započeta – kaže za “Sport” Malbašić. – Crno-beli su jedna od opcija i možda neka moja primarna želja, no, hajde da sačekamo, prelazni rok još nije ni počeo. Sve je u rukama mog menadžera Ranka Stojića, njemu verujem“ rekao je Malbašić.

Ovaj mladi fudbaler ima još tri godine ugovor sa Hofenhajmom, međutim u nemačkom klubu ne mogu da garantuju da će on sledeće sezone imati zadovoljavajuču minutažu, pa je njegov prelazak u novu sredinu sasvim realna opcija, a da li će to biti Partizan ili neki drugi klub ostaje da se vidi.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter