0
Košarka

FOTO: STARSPORT

Lučić: Već smo osvajali titule pred Zvezdinim navijačima

Objavljeno: 10.06.13 u 23:11
FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kapiten Partizana Vladimir lučić rekao je nakon poraza njegove ekipe od Crvene zvezde u trećem meču finalne serije plej-ofa rezultatom 74:81 da je njegova ekipa propustila odličnu šansu da trijumfuje.

„Desilo se ono što nije smelo i što smo najavljivali pred meč. Oni su odigrali čvrsto, na ivici faula praktično ceo meč. Imali smo momente dobre igre, kada smo na plus 10 imali priliku da prelomimo meč (58:48), ali smo brzo ispustili tu prednost“, izjavio je Lučić.

Kapiten crno-belih smatra da je rival imao više sreće u određenim trenucima.

„Oni su ubacili dve važne trojke od table u drugom poluvremenu, imali su i sreće, ali šta je, tu je. Imamo prednost domaćeg terena, serija se sada seli na njihov parket. I dalje smo u vođstvu i dalje imamo maksimalnu motivaciju da odbranimo trofej“, dodao je Lučić.

On je podsetio da je Partizan i prošle sezone bio u sčinoj situaciji i da je osvojio titulu na Zvezdinom parketu.

„Treba sada da pokažemo reakciju i karakter da odigramo dobro pred njihovom publikom. Niko nije očekivao da ćemo pobediti Zvezdu sa 3:0 pred početak serije. Imali smo meč loptu, jednom ili dva puta otkako sam ja ovde, na domaćem terenu i gubili. Opet, osvajali smo titule i pred njihovim navijačima, a ove sezone se pokazalo da su bolje igrali kao gosti“, zaključio je Lučić.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter