0
Košarka

Lebron zalepio Splitera, Hit izjednačio u seriji

Objavljeno: 10.06.13 u 08:33

james_spurs

Košarkaši Majami Hit na pravi način uzvrtili su udarac San Antonio Sparsima i u drugom meču NBA finala odrali ih sa 103:84, pa je rezultat u seriji sada 1-1.

Sve do rane faze treće četvrtine gledalimo smo izjednačenu utakmicu na kojoj ni jedna ekipa nije imala priliku da osvari opipiljiviju prednost, a onda je Hit prebacio u brzinu više, proradila im je dalekometna paljba, proradio je i Lebron Džejms, dok su Sparsi sa druge strane u napadu potpuno nestali. Čak 16 izgubljenih lopti Sparsa uz procenat šuta iz igre od 41%, teško da bi im doneli pobedu i nad slabijim ekipama od Hita.

Prvi detalj utakmice definitivno je monstruozna blokada Lebrona Džejmsa koji je „zalepio“ Tijaga Splitara na frontalnom zakucavanju.

Mario Čalmers bio je najefikasnij igrač Hita sa 19, poena Lebron Džejms ubacio je 17 uz 8 skokva, 7 asistencija i tri blokade, a dobar je bio i Rej Alen sa 13 poena.

Sparsi su imali raspoloženog Denijel Grina koji je ubacio 17, a Toni parker 10 poena.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter