0
Fudbal

100 miliona za Bejla?

Objavljeno: 10.06.13 u 10:26

Gareth-Bale

Geret Bejl odavno je želja Reala iz Madrida i to nije tajna. Međutim, novac koji je kraljevski klub spreman da potroši na dovođenje igrača Totenhema je još uvek ne pozaninca, ali sudeći po onom što je rekao Sortski direktor Zinedin Zidan, izgleda da se Madriđani spremaju na rekordan iznos od oko 100 miliona evra.

„Priče o dolasku Bejla u Real nisu iznenađenje. Bili bi nemoguće za nekog ko je imao tako dobru sezonu da ne bude doveden u vezu sa najvećim klubovima u Evropi.“ pokušao je Zidan da ne bude previše direktan.

Ipak upitan da proceni koliko novca je potrebno izdvojiti za takvog igrača Zidan je procenio da će sasvim moguće biti oboren i rekord kada su transferi u pitanju.

„Ako bilo koji klub bide želeo da ga kupi, biće im potrebno mnogo novca, možda čak i rekordno mnogo novca.“ rekao je Zidan

Imajuću ovu njegovu izjavu u vidi i ako tome dodamo neospornu želju Reala da dovede Bejla lako je doći do zaključka de se radi o iznosu od oko 100 miliona evra jer bi jedino to bio rekord, poošto je do sada najskluplji transfer u istoriji i dalje Ronaldov koji je iz Junajteda 2009. došao u Real za 90 miliona evra.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter