0
Košarka

PAO na korak od titule

Objavljeno: 09.06.13 u 22:05

pao

Panatinaikos je poveo u finalnoj seriji grčkog plej-ofa protiv Olimpijakosa sa 2-0 u seriji, pošto su kao domaćini bili bolji sa 63:52! Još jednom je PAO demonstrirao perfektnu odbranu, posle 51 poena koji su primili u prvom meču, sada su dopustili rivalu jedan više. Fantastični su bili Lazme i Gist, bivši igrači Partizana koji su zatvorili reket u potpunosti.

Najefikasniji je bio Roko Leni Ukić koji je ubacio 17 poena (Dijamantidis je dao deset poena uz jednu ključnu trojku pred kraj), ali treba istaći da je čak 11 trojki dala ekipa Panatinaikosa uz samo devet dvojki što je neverovatno. Olimpijakos je opet katastrofalno šutirao za tri poena 5/26, što je ukupno 9/55 na dva meča. Morate priznati da ovako nešto u skorije vreme niste videli.

PAO je blizu titule, nedostaje im još jedna pobeda, a videćemo da li će dvostruki uzastopni prvak Evrope ostati bez titule u Grčkoj… Treba im čudo i tri vezane pobede. Moraće da počnu da pogađaju za tri poena i da postignu preko 60 poena da bi dobili makar jedan meč.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter